fbpx

Reklame for skrekkfilm om å drepe Trump-velgere trukket av filmstudio

Venstresiden snakker varmt om «farlig retorikk» og «ytringsansvar». Det er stoppet imidlertid ikke det venstreekstreme vepsebolet som er Hollywood å produsere en film hvor man jakter på og dreper konservative, og mennesker som stemte på Trump ved sist valg.

«The Hunt», heter filmen hvor rike venstreorienterte mennesker kan kjøpe seg rettigheter til å jakte på konservative og tradisjonelle mennesker i et hus kalt «The Manor». De som blir jaktet på og drept omtales som «deplorable», det samme som blant annet Hillary Clinton omtalte Trump-tilhengerne som. I filmen omtaler de venstreorienterte menneskene sine fiender som «rotter», noe som historisk har blitt brukt av overgripere under folkemord under andre verdenskrig og i Rwanda.

Det jødisk-eide studioet Universal Pictures med president Jimmy Horowitz og den jødiske produsenten Jason Blum står bak filmen. Blum har tidligere stått bak rasistiske og hatefulle filmer som BlacKkKlansman og Get Out, og er en aktiv demokrat.

Filmen har flere store Hollywood-navn på plakaten, som Betty Gilpin og Hillary Swank.

Flere kjente politiske kommentarer har påpekt at filmen viser hvordan venstreorienterte menn jakter på konservative kvinner og at dette er et godt eksempel på dobbeltmoralen og hykleriet som finnes på venstresiden, hver gang de snakker om å stramme inn på våpenlovene og respektere kvinner.

Timingen med reklamen og kinopremieren for filmen kom i så måte svært dårlig ut etter den siste ukens tre massedrap i California, Texas og Ohio.

Verken Facebook, Twitter eller Youtube har valgt å suspendere Universal Pictures eller Jason Blum sine kontoer for hat og rasisme.

Kilde: Western Journal