fbpx

AP og LO med grov rasistisk hets mot etnisk folkegruppe og kjønn

«Det gode hatet» kjenner ingen grenser og ikke noe sted er rasismen og hatet mer akseptert enn hos Arbeiderpartiet, LO og den rødgrønne politiske sfæren som omkranser dem.

Hele TRE GANGER i løpet av en kronikk publisert av statskanalen og Arbeiderpartiets største støttespiller, NRK, skriver Eide og hans LO-partner Are Tomasgard om SINTE HVITE MENN.

Les også: Arbeiderpartiet: Tall er rasistiske og farlige – sinte på at innvandrerstatistikk har lekket ut

Det er nesten så det ligger et dypt hat der nede i folkesjela til venstresiden i Norge mot akkurat denne demografiske delen av vårt samfunn. Og det er ikke en helt ubetydelig del heller. Hele 40 prosent av befolkningen i Norge identifiserer seg som hvit og hankjønnet. Det er en ganske stor del av befolkningen å hate og hetse på bakgrunn av noe de er født som og ikke kan endre. 

Men det er altså dette den politiske venstresiden anno 2019. Det gode og nødvendige hatet.

Fra NRK:

En farlig tid

Vi kan få mange sinte, hvite menn i Norge.

I det grønne skiftet trenger vi fleksibilitet og mobilitet i arbeidsmarkedet.

Dessverre vet vi at mange søker etter ledere med enkle budskap når situasjonene blir skremmende og uoversiktlige.

Vi så det i kriseårene første halvdel av 1900-tallet. Særlig i Tyskland var det mange «sinte, hvite menn» etter flere tapte kriger.

Da må vi også ta hensyn til de som blir sittende fast når det ikke er jobb å få og verdien av egen bolig forsvinner.

Dersom vi ikke forstår disse sammenhengene, får også vi mange sinte, hvite menn. Og vi får distrikt mot by.

Undertegnede tror at Espen Barth Eide og Are Tomasgard bør se seg selv i speilet for å finne ut hvem som virkelig er sinna her. Hvem som hater og skaper uro. Hvem som støtter en politikk som har startet kriger og konflikter. Hvem som står bak en masseinnvandringspolitikk som vil føre til uro og borgerkrigslignende tilstander i Norge for våre barn og barnebarn.

Det er på tide å plassere hatet der det hører hjemme.

Hos Arbeiderpartiet.

Kommentarfeltet yrer med liv og kunnskap

For å se hva folket mener så er det bare å ta en titt i kommentarfeltet på til NRK-artikkelen og Resett som kommenterte den for å forstå hvor langt Barth Eide står fra folket.

Vi legger ved et utvalg av kommentarene under NRKs og Resetts artikkel:

Fra Petter Simonsen:

Trodde «sinte hvite menn» var APs originale kjernevelgere. Men det er vel ganske klart at AP ikke er for dem lengre.

Torkel Andersen skriver:

Jeg får nesten gjenta meg selv her, rasismen i Norge er det nesten utelukkende venstresiden som står for og her ser vi et av de mest motbydelige rasistiske innleggene jeg har sett, da han beskylder andre for den rasismen han selv fører i praksis.

Ekriss skriver:

Og dette skal da være mindre splittende enn Trumps politikk? De møter igjen og igjen seg selv i døra, men kjenner åpenbart ikke seg selv igjen.

Stian Hansen skriver:

Klassisk Ap-mann, tok utdannelsen i Barcelona, fløy verden rundt på første klasse som minister og ble skatteflyktning og pendlet til Kypros.

Nå vil han at du skal holde deg lokalt på sykkel og betale mere skatter og avgifter. Særlig om du er hvit mann.

Vantroende skriver:

Kanskje vi middelaldrende sinte hvite menn mellom 40 -60 års alder skal ta et par måneder «time out» ferie. Så kan vi sette oss på terrassen eller foran tv og se hvordan driften av landet går. 

Da kan Eide, Lan ,Trædal, Erna og Grande tas seg av å kjøre gravemaskin, snekre hus, tømme kloakk, stein og grunnarbeide, innhøsting med skurtresker, transportbransje, kjøring av fregatt osv. Da vil nok hele landet kollapse I løpet av et par måneder. Kanskje vi da får tilbud om å komme tilbake , med litt forhøyet status !

Fra Cg Re:

Han advarer altså mot skattebetalerne!

Fra Jon H:

Interessant å merke seg disse sosialdemokratiske vrengebildene av virkelighetens verden. Dette er elementer av tankegods som vi finner hos globaliseringsfanatiske politikere, byråkrater, journalister og andre samfunnsaktører. Det de streber etter er å raskest mulig demontere det gode og trygge samfunnet og verdifellesskapet som vi møysommelig har bygget over generasjoner, og erstatte det med et grenseløst, babelsk, multikulturh*lvete på jord, en et gigantisk samfunnseksperiment og en sanseløs kulturell balkanisering der folk mister opplevelsen av tilhørighet, identitet, blir rotløse, samfunnslimet forsvinner, konflikter, sosiale problemer og kriminalitet eskalerer, og ingen lenger føler seg verken hjemme eller trygge!

Denne fyren og hans globalistmeningsfeller på ulike plan i samfunnet er folk som raskest mulig – uten å bry seg om å ta hensyn til hva befolkningen ønsker eller ikke – vil underlegge landet vårt og oss alle under overnasjonale konstruksjoner som EU og FN (skitt la gå med Grunnlovens krystallklare instruks i § 1 om at Norge skal være et fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig rike – slike bagateller (tydeligvis) som å etterleve lovverket vårt hever disse globalistene seg arrogant over).

Man skjønner at det er noe radikalt galt fatt når slike folk som dette kjemper innbitt for slike konstruksjoner som ACER og velger å kalle f.eks. EØS-avtalen for en «handelsavtale» når den i virkeligheten er svært, svært mye mer enn en «handelsavtale» og har så enorme implikasjoner som den har, bryter Grunnloven, underlegger Norge det udemokratiske byråkratveldet i EU, gjør Norge til en vasallstat og et lydrike og stortingsrepresentantene våre til klakører for og sandpåstrøere for byråkratene i Brussel.

Tore Halvorsen skriver:

Det har helt sikkert ingenting å gjøre med at USA i 1960 årene bestod av 180 millioner innbyggere, og etter 1965 – da de åpnet portene for alle – så er man i dag 330 millioner. Og siden fødseltallene blandt ekte amerikanere har vært på stedet hvil eller fallende, så er det vel trygt å si at befolkningseksplosjonen i all hovedsak består av mennesker fra ikke-vestlige land. Ja dem skryter jo og klapper seg selv på skuldrene når de feirer at amerikanere vil bli en minoritet i sitt eget land innen 2040 (?).

Å skylde på markedsøkonomi når USA også har blitt multikulturisert på lik linje med resten av vesten, mtp på samme utviklingen over hele fjøla, synes mer å passe deres egen uttalte agenda om å erstatte kapitalismen med en moderne versjon av kommunisme. Ja det kaller det jo selvsagt ikke kommunisme av forståelige grunner, men det er jo det det er. Det er bare å lese hvilke «drastiske tiltak» dem vil ha innført innen 2030 så er det ikke noen tvil om hva det egentlig er.

Inverness skriver:

Norge var et land bebodd bare av blide hvite menn og damer, så bestemte AP at de skulle tvinge på oss sinte hatefulle brune og svarte fra land langt vekke i stan.

Og snipp snapp eventyret var ute.

Jan Hårstad skriver:

En bør huske på det at fra Bilderbergenes aller første møte mai 1954 har AP hatt folk i det eksklusive og lukkede forum som kun slipper inn sikkerhetsklarerte folk.

Barth Eide er jo en slik globalist-sosialdemokrat som kun framfører synspunkter som er Bilderberger-ideologi.

For de som ikke har oppfattet det: bilderberger er et strategimøte for byggingen av One World Government og det som er in nå er å rase mot hvite sinte menn for disse motsetter seg tredje-verden-iseringen av Europa. 

En ser PST også kjører kampanjer om at Norge er truet av hvit høyre-terrorisme i årene framover og dette har igjen sammenheng med at You Tube og Facebook fordriver og sletter alle bloggere som går imot globalismens ideologi.

Sluttmålet er naturligvis å få slutt på tradisjonell ytringsfrihet.

Rødt har i de siste årene hevdet at de var champions for DEMOKRATI. I praksis betyr dette at de er FOR at staten skal stoppe 1,3 million kroner statsstøtte til Human Rights Service.(VG-oppropet)

Penger til Klassekampen øker for de jobber for islam og multikulturelt globalisert Norge.

Siv og Erna var invitert til Bilderberger for å motta direktiv av hvordan de skulle globalisere Norge. Barth-Eide er akkurat samme arten.

Alv Hjørson skriver:

Nå har mannen blitt rasist. Det er straffbart.

Barth Eide var spesialrådgiver for Bondevik i UD da Bondevik sendte jagerbomberne våre til Kosovo for å delta i bombetoktene mot det serbiske folket. Ingen hadde angrepet Norge eller for den saks skyld noe annet NATO-land. Angrepskrig er forbudt, både etter folkeretten og etter NATO-charteret. NATO gikk til angrep med full støtte av Bondevik etter råd fra Barth Eide.

De eneste som ble dømt i krigsforbryterdomstolen i Haag var den part som ble angrepet — Serbia — Milosevic, Mladic og Karazic. Angriperne, med Barth Eide og Bondevik i spissen, har sluppet tiltale.

Er det ikke på tide å vurdere annerledes?

Per Øivind Næss skriver:

Norge har i dag et kjempeproblem med naive indoktrinerte ensporede grønne personer som svekker og ødelegger norsk økonomi og natur. Små begrensede personer som albuer seg frem til makt basert på FNs CO2 svindel utgjør en alvorlig og reel trussel mot velstand og stabilitet i Norge. Små begrensede personer virker å ha liten/ingen evne til logisk tenkning og forstå konsekvenser av alle sine påfunn og innfall. Uansett hvor fjollete dumt det er blir alle tiltak pakket inn som «grønne gaver» til folket, hvis folket ikke lystrer er dommedag nær.

Hvor lenge skal våre politikere svekke vår fremtid basert på FNs CO2 svindel? Hvis noen har litt mot og fornuft bør vi se en utfasing av bio-drivstoff og vindmøller de nærmeste par år. El-bil «eventyret» bør avsluttes omgående og alle avgifter på energi fjernes over en 6 års periode.

Stortingets hovedoppgave er å legge til rette for en lønnsom drift av Norge, med god økonomi kan man så løse de fleste problemer i et samfunn. Det finnes idag hysteriske grønne politikere som tror verden blir bedre hvis Norge legger ned produksjon av hydrokarboner, noe som er farlig, ulønnsomt og uten noen positive effekter.

Hele verdens utslipp av CO2 utgjør cirka 38 Giga tonn pr år, som slippes ut i naturens buffersystem som inneholder cirka 300 000 Giga tonn CO2. Slipper vi ut denne mengden i 100 år fremover øker vi CO2 mengden med cirka 1,3 %, totalt uten virkning på noen som helst.

Kan vennligst en grønn fanatiker fortelle oss hvorfor Norge, som utgjør 0,07 % av verdens befolkning, skal ødelegge vår økonomi fordi en flokk grønne fjoller ønsker å vinne politisk makt i Norge? Eier grønne frekke fanatikere ikke skam i livet?

Geir Tvedthaug skriver:

Legg spesielt merke til denne setningen: «I det grønne skiftet trenger vi fleksibilitet og mobilitet i arbeidsmarkedet.» Dette har vært skjellsord i arbeiderbevegelsen siden den startet på 1800-tallet. Forutsigbarhet og stillingsvern har vært alfa og omega. I EU-kampen i 1994 hevdet venstresiden (minus deler av Ap) at det verste med EU var nettopp fri flyt av arbeidskraft. Fjerning av tollbarrierer var farlig for norsk industri og jordbruk, og EU sin handel med U-land var «de gamle kolonimaktene» (sitat Anne Enger Lahnstein, leder av Sp) som utnyttet fattige mennesker i andre land. Bruk av ingeniører fra India var å tappe India for ressurser. Kort sagt: globalisering var fælt. Men nå, når f.eks. Trump og Boris Johnson tar dem på ordet og går tilbake til en mer nasjonalbasert politikk, ja DA er plutselig globalisering, «fleksibilitet og mobilitet» blitt veldig bra. Nå var sikkert Barth Eide blant Ap-folket som var for EU, men i dag henger også nesten hele venstresiden og hele journalistkorpset med på dette globaliseringsidealet, og kaller det «liberale verdier». Det er for så vidt riktig, men resten av det liberale verdisettet ønsker de ikke: de vil f.eks. ikke ha noen liberal miljøpolitikk eller innvandringspolitikk. (Nei, å bosette seg hos andre og leve på andres penger, krevd inn ved skatt/tvang, er IKKE en liberal verdi.)

Facebook Comments