fbpx

Snik-EUismen til Erna Solberg må stoppes

(Foto: Vidar Kleppe, Politisk nestleder for Demokratene).

EU har målbevisst gjennom husmannskontrakten EØS-avtalen, lykkes med det grunnlovsstridige som sier i paragraf 1: «Kongeriket Norge er et fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig rike. Dets regjeringsform er innskrenket og arvelig monarkisk». Etter min klare mening er EØS-avtalen derfor i strid med Grunnloven.

Som stortingsrepresentant stemte jeg derfor den 19. november 1992 i mot å godkjenne EØS-avtalen som 1 av 35 stortingsrepresentanter.

En oversikt fra Utenriksdepartementet sin egen EØS-håndbok fra 1994 – 2016 viste at Norge innførte hele 11.013 EU- direktiver. – Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene

Det kan da ikke være tvil i at EØS-avtalen med alle sine pålegg, instrukser, kontroller, med regler for det meste er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap i EU. Og dette skjer uten at Høyre, KrF og Venstre regjeringen med statsminister Erna Solberg i spissen, ikke foretar seg noe som helst -annet enn å bukke og neie til EU.

For å ha full kontroll med outsideren Norge, så utstyrte EU oss med EØS-avtalen og senere Schengen-avtalen. Disse avtalene har sikret Norge vidåpne porter mot resten av verden. Konsekvensen av dette er triste fakta som eksempelvis:  Økt innvandring – mer narkotika – råere kriminalitet – økte utbetaling av norske skattepenger – menneskesmugling – svart arbeid – og det triste faktum at Norge dessverre innehar den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1.

EU bestemmer gjennom sine direktiver mer og mer over Norge. En oversikt fra Utenriksdepartementet sin egen EØS-håndbok fra 1994 – 2016 viste at Norge innførte hele 11.013 EU- direktiver. Og dette har ikke avtatt de siste årene. EU-direktivene sier ikke bare hvordan norske biler skal kontrolleres, men også hvordan norsk regelverk og forvaltning skal drives med: EU-direktiv i bunkevis og en høyde – som kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig.

Demokratene oppfordrer det norske folk til å arbeide for å ta igjen selvråde-retten, Norges suverenitet, og vise EU at vi faktisk klarer å ta vare på oss selv som enn fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i ett og alt av Brussel.

Nok er nok – og Demokratene har alltid sagt stopp!

Facebook Comments