fbpx

En verden i brann – globalistenes drømmesamfunn

(Foto: Pixabay)

Hvordan kan man bygge opp imperier og rikdom så enorm at man knapt kan telle den? Hvordan unngår man oppmerksomhet og kritikk mot seg selv, mens man tar til seg makt og kontroll over hele kontinenter? Hvordan setter man opp mektige nasjoner mot hverandre, der millioner av mennesker slaktes i meningsløse kriger for sin egen profitt? En liten gruppe mennesker har perfeksjonert dette til fingerspissene. 

Mange kaller det konspirasjonsteorier. Andre kaller det sannheten. Globalistene. Frimurererne. Bilderbergerne. Bankeierne. Kjært barn har mange navn. De som styrer verden er ikke flere enn at de fyller publikumsdelen i et mellomstort teater. Det er et utvalg av familier som har delt opp verden seg i mellom og styrer den som nettopp et teaterstykke. De kan skape glede, latter og håp. Men de kan også skape fortvilelse, desperasjon og tårer.

Les også: Medlem av Nobelkomiteen: Globalismen og masseinnvandringen splitter det norske samfunnet

De bryr seg egentlig ikke så mye om det er krig eller fred. Om hvilke nasjoner som lykkes eller hvilke som går under. Om folk sulter eller barn dør. Det viktigste er at de profitterer på tidens situasjon, uansett hva den måtte være. De velter nasjoner, skaper borgerkrig og knuser økonomier. De sørger for at nasjoner i nød får lån for å overleve. Eller ikke. De avsetter diktatorer og bestemmer hvem som erstatter dem. De bestemmer hvilke medisiner som skal deles med folket og hvilke som skal holdes tilbake. De kontrollerer ikke bare pengene, men også gullreservene, diamantindustrien, olje-, kull og energiindustrien, samt eiendomsbransjen. De styrer media og politikere, og dermed også den offentlige debatten. 

 

 

Hvis du skulle tro at miljøbevegelsen som nå er global – og milliardindustri – er kommet ut av godhet og kjærlighet til jordkloden, så får du gjerne gjøre det. Men graver du dypt nok vil du finne helt andre hensikter. Og familier.

Les også: Klokken er fem på tolv – vi må ta Norge tilbake – Podcast #8

Hvis noen tror at konfliktene i verden i dag, den økonomiske kollapsen i Venezuela, de gule vestene i Frankrike, protestene i Iran eller masseinnvandringen til Europa de siste årene, ikke er hundre prosent kontrollert, så har man ganske mye lesing foran seg. De store internasjonale bokstavkombinasjonene EU, NATO, IMF, samt supermaktene USA, Russland og Kina vet godt hvem som gir grønt eller rødt lys for deres handlinger. Hvem som kontrollerer økonomien deres. En mann som George Soros har alene veltet hele økonomier i land som Storbritannia og Malaysia. Og han er ikke engang toppen av den eliten vi snakker om her, men heller en lojal tjener og ansiktet deres utad. Under ham finner du neste ledd, med Brundtland, Stoltenberg og Jagland. Men selv de vet å holde seg på matta hvis lenken trekkes til av eieren. De som styrer viser seg sjelden eller aldri offentlig. De fleste av oss har ikke engang hørt deres navn.

Det trehodede trollet

Kommunisme, nasjonalsosialisme og islamisme er tre av de verste massemordideologiene som har preget vår jordklode i moderne tid. I hver av ideologienes litteratur kan man finne innhold som appellerer til massen, men når det implementeres med diktatorer, invasjon og krigsherrer, så har man tapt fra første stund. Hvem vet hvor mange mennesker som har blitt ofre for de tre nevnte ideologiene ovenfor. 100 millioner? 500 millioner? En milliard mennesker?

Les også: Hvor mange Breiviker og Ballieter behøver vi før venstresiden våkner?

Spørsmålet er, hvem finansierte de massive krigsmaskinene på begge sider? Ga milliard-lån til både Hitler, Stalin og Roosevelt? Det koster å uniformere, mate og ta vare på titalls millioner av soldater. Bygge tanks, fly og ubåter. Enorme mengder med ammunisjon og metall. Både Tyskland og Russland lå med brukket rygg etter 1. verdenskrig, men stilte klare med massive krigsmaskiner da 2. verdenskrig brøt ut noen få tiår senere. Hvorfor ble USA med i krigen i Europa? Her hadde noen en finger med i spillet. Mulig hele hånda. Årsaken til krigene er like omdiskutert som de er kontroversielle. I ettertid kan man si de var meningsløse med et fryktelig resultat for Europa og vårt folk. Tilbake lå millioner av unge, europeiske menn på slagmarken. Menn som aldri fikk stifte familie og få barn. Europa ble ranet for en hel generasjon nok en gang. Det eneste vi vet er at noen få familier ble veldig, veldig rike av krigen.

 

Les også: Trump i FN: «Fremtiden tilhører ikke globalister – den tilhører patrioter»

Og for ikke å glemme islam. Finn frem kalkulatoren og kuleramma, for her snakker vi hundrevis av millioner ofre spredt over enorme landområder og tidsaldre. Globalistene kunne utslettet islam fra jordens overflate på få tiår hvis de ville, slik de har visket ut kristendommen fra Vesten. Men det gjør de ikke, for de trenger den hissige religionen som en mektig brikke for å skape ustabilitet og uro. Og der det er ustabilitet og uro, der finnes det penger å tjene. Se på krigene i Midtøsten. Diktatorer på vei inn og ut. Oljen og verdiene som skifter hender hver gang. Døde barn og mennesker på flukt som resultat. Men det er en pris de er villige til å betale, akkurat som under de to verdenskrigene. USAs tidligere utenriksminister Madeleine Albright glapp ut i et intervju en gang at «500.000 døde barn i Irak er verdt prisen» for «demokratiseringen» av landet. 

 

Globalistenes trang til å skaffe seg rikdom og makt gjør at de er villige til å ofre alt og alle. Ikke alltid med kuler og krutt, men også ved propaganda og hjernevasking. Siden 2. verdenskrig har man i all hovedsak gått etter kjernefamiliene og de europeiske tradisjonene med et mentalt virus kalt kulturmarxisme. Avvikling av nasjonal identitet i Europa innføres gjennom etableringen av EU, gratis porno og rusavhengige stoffer i fri flyt. Og hovedvåpenet er masseinnvandringen. Globalistene bryr seg verken om etniske minoriteter, kvinner, homofile eller barn. Dette er bare brikker på spillebrettet og kan ofres hvis de kommer i veien for den endelige løsningen. Total makt og kontroll over ikke bare verdier, men også mennesker. Man ønsker å eie mennesket.

Les også: 10 prosent av jordas befolkning er hvit. Hvorfor har vi ansvaret for de resterende 90 prosentene?

Det er nesten så det er endel av maskineriet til våre sivilisasjoner at de skal bygges opp og destrueres. Deretter bygges opp igjen og så destrueres igjen. Historiebøkene er fulle av slike eksempler, som går over tusenvis av år. Men eliten og globalistene forblir de samme. De samme familiene sitter i generasjon etter generasjon, uten å måtte ofre sine sønner og døtre i krig, eller oppleve fattigdom og sult. Det er ganske avslørende at de etter hver krig og katastrofe sitter igjen med litt mer rikdom. Litt mer makt. Fra Egypt til Romerriket. Fra middelalderen til den franske revolusjonen. Fra 1. verdenskrig til i dag.

Det er ideene om frihet og selvstendighet som må vinne folkets hjerter og sinn hvis vi skal kaste av oss lenkene. Vi må bestemme oss for å leve i pakt med naturen og våre europeiske tradisjoner, uansett hva som glitrer i det fjerne. Bankbaronene, finansmogulene og krigsprofitørene må skyves ut av våre samfunn, uten mulighet til å tjene seg enda rikere hver gang en ny totalitær politisk bevegelse ser dagens lys. Ellers får vi det vi fortjener, som i dag med svake og forræderske politikere som løper globalistenes ærend for egen vinning gjennom EU-prosjektet og den falske miljøbevegelsen. 

Det beste ville vært å unngått å gjøre den samme feilen på nytt neste gang de ønsker å starte en ny krig, konflikt eller økonomisk katastrofe.

Les også: Dagens tanke: Nasjonalisme i 1945 vs 2019 – hva skjedde?

Facebook Comments