fbpx

Kjære politikere og velgere – drit og dra

(Needpix.com)

Så, bare en liten kommentar. Drapsforsøk på uskyldige på nyttårsaften midt i et boligfelt. Henrettelse av unge mennesker rett ved et lyskryss i et tett trafikkert område. Knivstikking. Voldtekt. Ran. Overfall. Bilbranner.  Det nye Norge er fullt av slike hendelser. Hvorfor har vi tillatt denne utviklingen? Ja, stemt den inn?

Hvorfor i helvete har vi som innbyggere i Norge valgt inn politikere og partier som har tillatt dette? Hvorfor har vi tillatt politikere å få nye perioder etter at de har vist seg komplett udugelige i sitt virke? Hvorfor er så vi så komplett udugelige som velgere at vi ikke ser hva som venter oss hvis vi stemmer disse partiene inn i makten? Må det stå på valgseddelen; «Hvis du stemmer inn dette partiet så vil du få mer kriminalitet, mindre trygghet og du vil oppleve å komme i minoritet i ditt eget nabolag», for at vi skal forstå det?

Det er nesten så vi fortjener hva vi får, hvis vår fornuft og intelligens er så fantastisk lav. Man kan unnskylde seg med at vi har blitt hjernevasket av utdanningsvesenet, media og statlige propagandaorganisasjoner fra ung alder. Men jeg kjøper ikke den. Jeg ble ikke hjernevasket. Allerede fra ung alder forsto jeg hvor dette ville gå. Selv om jeg ble tvunget til å tegne sultne afrikanske barn i klassen og gå med bøsse for Operasjon Dagsverk. Selv om jeg ble tvunget til å synge «We Are The World» på klasseavslutningen. Jeg så det med egne øyne på hvert klassetrinn jeg begynte, hvor vi årlig hadde en mindre andel norske elever. Da jeg begynte å jobbe i Oslo sentrum som ung mann og måtte gå sikksakk mellom narkomane, prostituerte og nyankomne. Jeg flyttet og stiftet familie i et område mindre påvirket av innvandringspolitikken, av hensyn til min egen fysiske og psykiske helse, og for mine barns oppvekstvilkår. 

 

Men når jeg kom tilbake til byen møtte jeg tidligere venner og arbeidskollegaer som bodde midt i kaoset. Som opplevde politi-, ambulanse- og brannsirener ukentlig. Som kunne høre skuddene fra sine åpne soveromsvinduer, der gjengene gikk til angrep på hverandre nok en gang. Som opplevde at flere og flere norske venner og familier flyttet ut og ble erstattet av uintegrerbare mennesker. Hvordan skolene, lokalområdet og byen endret seg drastisk. En ikke ubetydelig andel av disse fortsetter å stemme på partier og politikere som fortsetter denne utviklingen. Hva sier det om intelligensen deres?

Nå som det nye året knapt er et par uker gammelt har vi opplevd årets første gjengdrap. Årets første gjengslagsmål og påfølgende drapsforsøk. Årets første gateran. Årets første barneran. Årets første butikkran. Vi avventer ennå årets første påsatte bilbrann og gjengvoldtekt. Men politikerne fortsetter å radbrekke landet vårt, med fullmakt fra sauene som gir dem stemmene. Gratulerer!

Til dere forbanna politikere og norske velgere som valgte dere inn.

Drit og dra.

 

 

 

Facebook Comments