fbpx

HRS får ny statsstøtte – venstresiden i harnisk

Antidemokratiske og menneskefiendtlige personer og organisasjoner i Norge er i harnisk etter at menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Service, (HRS), har mottatt 1.835.000 kroner i tilskudd fra det offentlige for 2020.

De mest høylytte motstanderne mot HRS har vært kommunister, sosialister, marxister og islamister med klippekort hos mediene, som Abid Raja, Rune Berglund Steen og Shoaib Sultan, samt rødgrønne aviser som Aftenposten.

Den kommunistiske publikasjonen Dagsavisen skriver via propagandamediet NTB at «Flere har krevd at Human Rights Service – som blant annet driver det innvandrings- og islamkritiske nettstedet rights.no – skal få kuttet støtten».

«Flere» i dette tilfellet er altså venstreekstremister og islamister som ikke ønsker at noen skal sette fokus på tvangsgifte, omskjæring av barn, æreskultur og islamisering av Norge gjennom bygging av moskeer og etableringen av frontorganisasjoner for salafistiske bevegelser i Midtøsten.

Statsbudsjettet for 2020 inkluderer også 40 millioner ekstra i pressestøtte til venstreekstreme og antinorske publikasjoner som jobber aktivt med å avvikle rettsstaten og urbefolkningen.