fbpx

Justin Bieber-konsert? Nei, Trumps valgmøte!

Tenåringer hyler og gråter tårer av glede under Trumps valgmøter som ligner mer på en Justin Bieber-konsert. Dette samtidig som Trump selv kjefter på popartister og deres støtte til venstreekstreme presidentkandidater.

De siste valgmøtene til Trump har skapt oppstyr og minner mer om popkonserter der man kan se jenter og gutter gråter gledestårer i det presidenten ankommer podiet og snakket om USAs fremganger siden han vant valget i 2016. Så og si alle arenaene er fullpakkede, både inne og utenfor med titusenvis av mennesker. Informasjon fra kampanjehovedkvarteret til Trump viser at over 72.000 mennesker ønsket billetter til presidentens siste tale i arenaen i Minneapolis. En delstat som Hillary vant marginalt.

Les også: Donald Trump mer populær enn Elton John – slo publikumsrekord på valgturne

Og Trump gir sine fans det de vil ha.

«Joe Biden var bare en god visepresident fordi han forsto hvordan man kysset Barack Obamas rumpe».

«Biden-familien ble rik, samtidig som de ranet Amerika. Det er hva som skjedde. Søvnige Joe Biden og hans venner solgte ut Amerika», fortsatte Trump til ellevill respons fra salen.

Presidenten snakket i over 102 minutter, langt det meste uten telepromptere og mikrofon i øret, slik Hillary og Obama var avhengige av under sine valgmøter.

«Jeg er har masse energi, fordi vi rydder opp i den politiske sumpen», sa Trump.

«Demokratenes åpenlyse forsøk på å ødelegge våre myndigheter vil slå tilbake på dem under neste års valg, som de aldri har opplevd tidligere i dette landets historie».

Les også: SJOKK FOR VENSTRESIDEN: Trump MER populær enn Obama

Trump gikk også etter mange av dagens popstjerner og sa at han ikke behøvde deres støtte eller tilstedeværelse.

«Jeg trenger ikke Beyonce og Jay-Z. Jeg trenger ikke lille Bruce Springsteen», og viste til den venstreekstreme rockestjernens opptreden hos demokratiske politikeres valgmøter.

«Han (Bruce Springsteen) fremførte to sanger og alle forlater arenaen med ham. Og Hillary Clinton fortsetter å snakke foran en liten forsamling. Det er det rareste jeg noensinne har sett».

Se alle bildene på nettavisen The Sun.

Grov vold mot Trump-velgere og politiet

Men alt er ikke bare moro og underholding under de ekstravagante valgmøtene til Trump. Utenfor konsertarenaen hadde maskerte og bevæpnede Obama- og Hillary-tilhengere møtt opp og gikk til angrep på uskyldige Trump-tilhengere, inkludert eldre, kvinner og barn. Politiet fant blant annet våpen, tåregass, steiner og avføring på flasker blant de demokratiske demonstrantene. Hillary-tilhengerne skal også ha angrepet politihestene med stokker og kastet gjenstander på Trump-velgerne og politibetjentene, som til slutt måtte bruke sykler for å holde den sinte massen unna Trumps valgmøte.

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere