fbpx

Massiv mediedekning og propaganda fungerer – skoleelever stemmer på Miljøpartiet De Grønne

De siste årene har media, akademia, fagforeninger og ikke-statlige organisasjoner stått bak en nesten historisk propagandaksjon rettet mot i stor grad barn og unge. 

Ikke-fakta basert informasjon om utdøende dyrearter, issmelting, temperaturøkning og forurensning har blitt presentert som sannheten og studier har blitt presentert som ikke holder vitenskapelige krav.

Les også: Klimaprofeten Gretas seiltur mer skadelig for miljøet enn fly

Man har spesielt gått ut mot barn og unge som er lettpåvirkelig og påført dem nærmest psykiske og somatiske skader ved å skremme dem om at dommedagen er rett rundt hjørnet om vi ikke reagerer øyeblikkelig og med stor kraft. 

Skoler har tillatt og oppfordret elever til å streike og gjort den hysteriske miljøpropagandaen til endel av skoleplanen.

Les også: VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med skeptikerens øyne

Propagandaen rettet mot barn og unge fungerer ifølge de siste målingene fra Skolevalget i 2019.

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Finsk studie: Ingen bevis for menneskeskapt klimaendring

Og de siste årenes stadige skremselspropaganda har gitt resultater. Nå har et parti som knapt klarer å komme over sperregrensen ved ordinære valg kommet på tredje plass i skolevalget. 

Fra NRK:

– Vi er ekstremt glade! Det å få over ti prosent og være landets tredje største parti i skolevalget er helt fantastisk, sier nasjonal talsperson i MDG, Arild Hermstad.

På privatskolen Metis i Bergen sentrum har MDG firedoblet oppslutningen sin fra sist og fikk hele 19,3 prosent, mens de fleste etablerte partiene går tilbake. Verst går det utover Frp, som hadde en nedgang på hele 12 prosentpoeng.

– Dette er et generasjonsopprør. De gamle partiene appellerer ikke lenger, sier samfunnslærer ved skolen, Erik Aarebrot, sønn av den avdøde valgforskeren Frank Aarebrot.

Miljøpartiet De Grønne er også et arnested for sosialister og kommunister som har hoppet av fra Rødt, Sosialistisk Venstreparti og Venstre for et enklere vei til et liv på skattebetalernes penger. Blant annet har de tidligere islamister som Shoaib Sultan og revolusjonære sosialister som Eivind Trædal blant de mest profilerte partimedlemmene.

Les også: Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

Les også: Miljøpartipolitikere tok fly – for å motta miljøpris

Relatert:

Facebook Comments