fbpx

«Ocean Viking» på vei til Libya – vil sørge for at ytterligere nye migranter vil dø

Godhetsapostlene og asylprofitørene er i gang igjen. Den mye omtalte og kritiserte «Ocean Viking» skal på ny sette kursen mot Libya for å «redde migranter» som har satt ut i båter av ulik kvalitet og standard for å komme seg til Europa. 

Migrantene, hjelpeorganisasjonene og globalistene har planene klare. «Betal titusenvis av dollar for en plass. Kom dere ut på havet. Vi vil redde dere».

Les også: FN rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som ankom Italia ble klassifisert som flyktninger

Les også: Norske myndigheter finansierer nytt redningsfartøy i Middelhavet

Og migrantene følger ordre. De vet de vil bli plukket opp av skip sponset av bistandsindustrien som omsetter for milliarder av dollar årlig, inkludert Leger uten grenser, Røde Kors og andre massive organisasjoner som har sugerørene langt inn i statskassene i europeiske land. 

Det «Ocean Viking» og deres mannskap gjør er å sette ennå flere liv i fare, ettersom migrantene stoler på at de vil bli reddet selv om de setter ut på en farefull ferd over sjøen. Mange av dem vil dø. Men menneskesmuglerne er godt informerte om både hvem som kommer og når de kommer. Det hele er koordinert, betalt for og planlagt på forhånd. Sikkerheten til menneskene som settes ut er på et minimum, for de vet de blir plukket opp i løpet av kort tid etter å ha satt ut fra Libya. «Redningsskipene» venter strategisk i åpent farvann til de får koordinasjoner fra menneskesmuglerne. Og bak venter journalister og media som er på «rett plass til rett tid» for å ta dramatiske bilder som skal påvirke europeiske innbyggere om at dette er en god og nødvendig politikk.

Les også: Muslimske menneskesmuglere LIMTE fast KVINNER OG BARN i lastebil

Les også: Nytt norsk skip på plass i Middelhavet – norske skattebetalere får regning på hundrevis av millioner kroner

NRK henger seg på og skriver støttende som et menighetsblad for både «Ocean Viking» og Leger uten grenser. Det er en svindel og politisk aktivisme av høyeste grad fra EU, FN og den politiske venstresiden som vil bruke masseinnvandringen til Europa og Vesten som brekkstang for å beholde makt og penger.

Dette handler ikke om å redde mennesker i nød. Dette er ren og skjær ondskapsfull politikk.

Kilde: NRK

Les også: Venstreaktivister pågrepet av italiensk politi – samarbeidet med menneskesmuglere

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Facebook Comments