fbpx

Muslimske menneskesmuglere LIMTE fast KVINNER OG BARN i lastebil

Muslimske menneskesmuglere tar i bruk alle mulige metoder for å smugle mennesker inn i Europa, inkludert å lime fast dører og lagerrom på lastebiler, hvor de putter migrantene.

Denne helgen kjørte en lastebil inn på en bensinstasjon i den engelske byen Warminster. De besøkende hørte skrik og bråk fra lasteplanet og kontaktet politiet. Da politiet ankom oppdaget de at noen hadde limt fast bakdørene. Man kontaktet da brannvesenet som måtte bruke en sirkelsag for å åpne dørene.

I lagerrommet fant man 11 migranter, inkludert seks barn. 10 av migrantene var fra Irak og en fra Afghanistan.

HJELPES UT: Migrantene hjelpes ut av lasterommet på lastebilen. Det er ikke umulig at migrantene har betalt opptil 10.000 euro per stykk for å komme seg inn i England. (Foto: Politiet).

Ambulanser og leger skal ha kommet til plassen for å undersøke migrantene, som hadde blitt gjemt blant det som beskrives som «svært dyr belgisk sjokolade».

Migrantene anses å være svært heldige da lagerrommet var kjølt, men den delen som var lagret med sjokolade hadde vanlig romtemperatur. Migrantene skal også ha kunnet spise av sjokoladen for å holde seg i live.

Barna som ble funnet skal være mellom seks og 15 år gamle, og politiet i den britiske byen Warminster informerer om at det også skal ha vært en baby blant migrantene.

  – Lastebilen har kommet fra fastlandet over natten og saken vil nå bli oversendt til migrasjonsmyndighetene, samt til politiet og barnevernet, forteller en talsperson for politiet i Trowbridge som fant migrantene limt fast bak i lastebilen.

BARN: Det var seks barn blant de 11 migrantene i lastebilen. Muslimske menneskesmuglere utnytter kynisk babyer, barn og kvinner for å tjene penger på smuglingen inn i Europa. Og europeiske rødgrønne politikere gjør det klart at de ønsker smuglingen velkommen gjennom sin politikk. (Foto: Politiet).

Muslimske menneskesmuglere har etterhvert blitt svært kreative i å smugle migranter inn i Europa, blant annet i gjemte rom i kjøretøy. Praksisen med å lime igjen dørene gjøres for at lastebilsjåføren – hvis de ikke vet noe – ikke skal kunne åpne dørene før han er fremme ved destinasjonen sin, det ønskede målet i Europa.

Menneskesmugling er en milliardindustri hvor snittprisen for å smugles inn i Europa starter på 3.000 euro. Ikke sjelden betaler migrantene 10.000 euro eller mer per stykk for en komplett pakke med garanti for å beholde livet, falske dokumenter og kontaktpersoner ved ankomst. Det estimeres at menneskesmuglere tjener 26 milliarder dollar årlig på fenomenet. Det er kun de rikeste og mest bemidlede migrantene som har slike summer. Men de vet at i det øyeblikket de setter foten i Europa, spesielt i land som Tyskland og Sverige, så har de sikret seg et livslangt opphold for seg og sine familier.

REISERUTE: Migrantene har en lang reise foran seg. Fra Syria, via De forente arabisk emirater, til Tyrkia, via Hellas, så gjennom Albania, Serbia, Ungarn, Østerrike, Tyskland og Danmark, før man endelig er trygg i Sverige. (Grafikk/Daily Mail).

Det er estimert at en enkelt menneskesmugler i Nord-Afrika kan tjene 50.000 dollar i uken på å smugle mennesker inn i Europa.

Bakgrunn for den massive migrasjonen som har sørget for at titalls millioner av migranter har kommet til Europa de siste tiårene er USA, NATO og rødgrønne politikeres invasjonskriger og drap på statsledere i blant annet Irak og Libya. Spesielt Vestens forsøk på å likvidere president Assad i Syria og finansieringen av terrorgruppen IS har skapt stor uro i Midtøsten.