fbpx

Somalisk voldsmann ringte politiet da offeret forsvarte seg selv

(Pixabay)

En somalisk migrant i Tyskland ringte politiet etter at han angrep en mann på nyttårsaften, og hans offer forsvarte seg selv med stor entusiasme.

Somalieren (25) skal ha vært på togstasjonen Geradstetten utenfor Stuttgart da han gikk til angrep på en annen mann klokken to på ettermiddagen, skriver Stuttgarter Nachrichten.

Les også: Helvete. Faen. Nytt grufullt drap i Tyskland

Bahnhof Geradstetten (Foto: Baron2105 / CC BY-SA 3.0

Ifølge politiet skal offeret ikke bare ha forsvart seg selv, men aktivt kjempet tilbake mot somalieren, og brukte en flaske som skal ha forårsaket flere kutt i somalierens ansikt, en utslått tann og skader på tungen. 

Somalieren valgte da å ringe politiet og ble deretter brakt inn til sykehus for skadene sine. Politiet sier de har åpnet en sak mot den somaliske mannen for overfall, men samtidig også ser på om offeret brøt loven om akseptert selvforsvar.

Les også: TYSKLAND: 35 prosent av befolkningen vil ha utenlandsk bakgrunn innen 2040

Nyhetssiden Breitbart forteller at salg av selvforsvarsprodukter i Tyskland skal ha doblet seg siden 2014 og at man i Italia nå ønsker å gi ofre større rettigheter når de forsvarer seg selv mot overfall og hjemmeinvasjoner, blant annet ved bruk av skytevåpen. 

Også i vårt naboland Sverige skal butikkjeden Kjell & Company ha sett en økning på 90 prosent på salg av pepperspray.

Les også: Salget av forsvarsspray for kvinner har «eksplodert» – doble salgstall for Kjell & Co

Facebook Comments

Breitbart