fbpx

Norske mediers billedbruk avslører deres politiske aktivisme

Trump er dum. Trump er fæl. Trump er teit. Trump er en ape. Trump er oransje. Trump, Trump, Trump. Blæh, blæh, blæh. Og TV2 Nyhetene er mer enn villige til å bli med i hylekoret og den politiske mobbingen. Se på billedbruken fra TV2, NRK, VG, Dagbladet og resten av dem når de omtaler Trump. Så legg merke til hvilke bilder de velger av f.eks Hillary eller Obama. Da blir det raskt krystallklart at det hele er bevisst.

Norske medier er ikke spesielt interesserte i å skjule sin misnøye og hat mot de som står utenfor deres rødgrønne politisk sfære. Her i Norge har mediene i mange tiår favorisert Ap, SV og nylig MDG, mens man har angrepet og skrevet negativt om Høyre og FrP.

Les også: Media og venstresidens løgner – igjen og igjen – Podcast #1

Etter Trumps innsettelse har imidlertid norske mediehus, redaktører og journalister virkelig kastet kull i maskineriet for å vise at man står på riktig side.

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Les også: Norske journalister avslørt: Ekstrem skjev dekning av flyktningkrisen

I det denne saken går i trykken så kommer nok en sak ut om medienes løgner om president Trump. Denne gangen måtte MSNCB og nyhetsanker Lawrence O’Donnell faktisk unnskylde i beste sendetid. 

Relatert:

Facebook Comments