fbpx

Hvor mange av våre barn må ofres på multikulturens alter?

(Pixabay)

Stadig kommer flere nyheter ut om grove overfall, mishandlinger, ran og kriminelle handlinger mot barn i Norge. Det handler om norske barn. Og overgriperne er utenlandske. Det snakkes om «dominansekriminalitet«. Et nytt uttrykk brukt av domstoler, advokater og alternative medier.

Det handler om at innvandrerne raner og mishandler etniske nordmenn fordi de er hvite og nordmenn. Selve ranet av verdisaker kommer i andre rekke og er et slags ekstra gode. Men dominansekriminaliteten er hovedårsaken. Offeret skal nedverdiges. Latterliggjøres. Fornedres. Det handler om å vise styrke og overlegenhet. Herredømme. Guttene blir ofte slått ned og må be om unnskyldning. Jentene blir seksualisert og forgrepet på.

Nyhetene har blitt dagligdagse. Folk reagerer ikke lenger. Ingen debatt finner sted om utviklingen. Media ser en annen vei. Politikerne likeså. For volden mot de norske barna er en akseptert negativ trend på veien til det flerkulturelle samfunnet. Når man lager en omelett må man knuse noen egg. 

Eggene er norske barn. Og kvinner. Og menn. Og eldre. Og vi har sluttet å reagere. Samfunnslimet vårt er oppløst. Operasjon flerkultur og globalisme er oppnådd. Vi føler ikke lenger noe slektskap med våre norske brødre og søstre på gater og torg. Vår følelse av at naboens barn også er våre er borte.

VIL vi noensinne reagere? HVA må til for at vi skal reagere? HVEM vil reagere? Når nordmenn innen få år kommer i minoritet i Oslo så vil det være for sent. Norge 2.0 kan gå videre.

Sverige er skrekkeksempelet:

Facebook Comments