fbpx

Venstreaktivister mishandlet kvinnelig eiendomsmegler i sitt eget hjem

Venstreorienterte aktivister fra Antifa (Antifascistisk aksjon) brøt seg inn i leiligheten til en kvinnelig eiendomsmegler og mishandlet henne grovt. Hendelsen fant sted i byen Leipzig i det tidligere Øst-Tyskland.

Angrepet mot den 34-årige kvinnen fant sted rundt klokken 19.00 på søndag kveld. Venstreaktivistene slo kvinnen i ansiktet med knyttet neve flere ganger, ifølge politiets talsmann Andreas Loepki, skriver avisen Bild.

Etter angrepet skal voldsgruppen ha skrytt av overfallet på kvinnen på sin offisielle Facebook-side.

FACEBOOK, YOUTUBE OG TWITTER: Venstreekstreme og voldelige grupper bruker sosiale medier for å samarbeide og informere om aksjoner. (Skjermbilde/Facebook)

Les også: Venstreekstremist fikk seks års fengsel for brutalt overfall

Bakgrunnen for angrepet skal være at området der den kvinnelige eiendomsmegleren ble overfalt, Connewitz,  har blitt okkupert av venstreekstreme grupper. Hele bydelen er tagget ned med graffiti, folk drikker alkohol åpenlyst, islamske utsalgssteder dominerer gatebildet og på kvelden kan man lukte eimen av narkotiske stoffer fra parker og åpne områder.

Det er en stadig kamp mellom myndighetene, utbyggerne av eiendom og venstreekstremistene. Ekstremistene ønsker ikke å gi opp sitt område, der de ulovlig okkuperer gamle bygninger og forsøpler på gatene. Området blir på folkemunne kalt «Bermuda-triangelet» og vanlige innbyggere i Leipzig unngår det om de kan.

Les også: EUROPOL: Venstreekstrem terror 27 ganger vanligere enn høyreekstrem

Men det stopper ikke med vold mot kvinner i deres egne hjem. Venstreaktivistene skal også ha satt fyr på minst to byggekraner og hele byggeplasser, med kostnader som overstiger titalls millioner av euro.

Ifølge politiets talsmann, Loepki, så er hjemmeinvasjoner og overfall en ny type taktikk fra venstresiden.

«Det har vært angrep mot hjem og privatpersoner fra venstresiden før, men de var alltid rettet mot såkalte høyreekstremister», sier han.

Les også: Venstreekstreme grupper som oppfordrer til politisk vold får beholde Facebook og Twitter-kontoer

Venstreekstremistene får nå også kritikk fra sin egen side, nemlig fra sosialdemokratene i Leipzig (SPD), som fordømmer volden.

«En linje har blitt tråkket over; den militante venstrescenen vegrer seg ikke engang fra å angripe forsvarsløse kvinner»

«Påstanden fra venstreekstremistene om at de kun er voldelige mot bygninger og statlige institusjoner, men ikke mot mennesker er avslørt fra det alltid var, en løgn», uttaler Burkhart Jung fra SPD.

Les også: Fikk hjerneblødning – venstreekstremister angrep homofil og asiatisk journalist

Venstremedia som alltid støtter de voldelige venstreekstremistene får nå kritikk fra politikerne, som mener at man ikke må miste øyet med venstresidens vold, som er minst like alvorlig og at man ikke skal bli overrasket om det snart dukker opp politiske mord utført av venstreekstremistene.

De personene som deltok i angrepet på den kvinnelige eiendomsmegleren i hennes eget hjem tok på seg ansvaret på den venstreorienterte internettsiden Indymedia og rettferdiggjorde voldshandlingen med følgende ord:

«Vi bestemte oss for å møte de ansvarlige for å bygge problematiske prosjekt sør i Leipzig, hvor det virkelig gjør vondt; I ansiktet deres».

Les også: Venstrevolden sjokkerer USA: Busser angrepet og eldre mennesker slått bevisstløse

Indymedia har ofte blitt brukt av Antifa og venstreekstreme grupper i Tyskland for å spre propganganda og skryte av sine voldelige aktiviteter, samt sabotasje. Et av disse angrepene var et drapsforsøk på AfD-politikeren Frank Magnitz tidligere i år i byen Bremen.

Antifa publiserer også en «drapsguide» på Indymedia, hvor man gir tips og råd til hvordan man kan drepe politikere og andre politiske motstandere.

Ifølge tyske myndigheter står venstreekstreme grupper og personer bak over 2.000 forbrytelser, inkludert grov vold mot politibetjenter, noe som førte til nettsiden «Linkslunten» ble stengt ned. Nettstedet var kjent for å tiltrekke seg venstreekstremister som skrøt av angrep og vold, men også for å gi hverandre informasjon og tips om å sabotere infrastruktur og bygge våpen, inkludert bomber.

Kilde: Breitbart

Les også: Massemorderen i Ohio var venstreekstremist – ønsket å «drepe alle fascister»

Les også VIDEO: Venstreekstremister trakasserer pensjonister med rullator

Les også: DOKUMENTAR: ANTIFA – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

Her et lite utvalg av videoer om venstreekstremistene, som nå finnes i de fleste vestlige land.

Les også: Venstreekstrem professor slo uskyldig med sykkellås