fbpx

SJOKKNYHET: 99 prosent av alle asylsøkere som har fått opphold i Tyskland får bli permanent

Selv om asylrett gis til alle for en begrenset periode på tre år under Geneve-konvensjonen, så har den tyske avisen Die Welt funnet ut at 99 prosent av alle migrantene som får innvilget midlertidig beskyttelse også får lov til å bli i Tyskland permanent.

Tysk lov gir migranter som er rimelig godt integrerte rett til permanent opphold i landet etter en treårs-periode, en periode som kun strekker seg til fem år for de som ikke klarer integreringskravene – så fremt de ikke blir dømt for kriminelle handlinger.

Les mer: Seks av 10 asylsøkere reiser til Tyskland

Les mer: Dalai Lama kritiserer Angela Merkel: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

EN MILLION MIGRANTER: Tyskland og forbundskansler Angela Merkel har tatt imot klart flest migranter fra Midtøsten og Afrika. Det offisielle tallet for kun 2015 er over en million. (Foto: Migranter i Tyskland 2015).

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les mer: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Som et resultat av dette så har avisen avslørt at en majoritet av migrantene som har fått opphold ender opp med permanent oppholdstillatelse, på tross av forbundskansler Angela Merkels uttalelse januar sist år, om at de fleste migrantene som har fått midlertidig oppholdstillatelse ikke vil få permanent opphold.

Selv om det denne prosessen kan bli avbrutt og oppholdstillatelsen trekkes tilbake i løpet av de første tre årene, så forekom dette kun i 240 saker i løpet av 2016.

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra TV-journalist om Tysklands fremtid etter terrorangrepet i Berlin

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

TITUSENVIS: Etniske tyskere har fått nok. De to siste årene har det blitt arrangert en lang rekke demonstrasjoner mot myndighetenes uansvarlige politikk. Alt fra noen få tusen til mange titusener av mennesker har dukket opp for å vise sin misnøye. (Foto: Pegida-demonstrasjon i Tyskland).

Dette tallet blekner i forhold til det totale antallet ankomne migranter som offisielt var på 256.136. for 2016 alene. «Bare en av 1.000 migranter får sin oppholdstillatelse fjernet», skriver avisen. Totalt skal landet ha tatt imot nærmere 2 millioner migranter siden flyktningkrisen startet.

De offisielle migrasjonsmyndighetene i Tyskland, BAMF, fortalte avisen at majoriteten av sakene der migrantene mistet sin oppholdstillatelse kun skjer på individuell basis og under omstendigheter som foreksempel hvis mindreårige fyller 18 år.

Les mer: ENDELIG: Angela Merkel innrømmer at muslimsk terrorisme er den største trusselen mot Tyskland

Les mer: Merkel innrømmer: Innvandringspolitikken førte til valgnederlag

FORBUNDSKANSLER: Angela Merkel har sluppet inn flere millioner muslimske migranter til Tyskland på noen få år. Nå begynner de første tegnene til samfunnskollaps å vise seg. (Foto: Angela Merkel).

Andre grunner for å trekke tilbake oppholdsrettighetene er hvis migrantene har brutt loven eller hvis de har løyet på asylsøknaden sin, som foreksempel hvilket land de kommer fra, forklarer en talsperson for myndighetene.

BAMF la imidlertid vekt på at dette ikke betyr at personen mister rettighetene til beskyttelse, selv om asylsøknaden er avslått, men at man da ikke lenger får rett til permanent opphold etter at de tre årene er gått.

VIDEO: Innvandrere i Tyskland etter kriminalitetsbølgen: «De nye innvandrerne må vekk!»

Les også: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Over en million migranter har kommet til Tyskland etter at Merkel bestemte seg for å åpne grensene, og myndighetene har økt kravene for å få varig opphold. Før innvandringskrisen var det ingen krav til migrantene for å gjøre noe som helst for å integrere seg i den perioden de ventet på permanent opphold.

Selv om tyske myndigheter nå har innført visse restriksjoner og krav, så gir de allikevel betydelig raskere opphold til migranter enn sine naboer i Europa. Ingen europeisk eller internasjonal lov gir imidlertid migranter krav på permanent opphold.

Les mer: Ny Berlinmur – Tyskland bygger enorm mur rundt asylmottak

VIDEO: Miljøpartipolitiker: “Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn”

Migranter og asylsøkere har kostet de tyske skattebetalerne over 21.7 milliarder euro (190 milliarder norske kroner) i 2016 alene, ifølge det tyske finansdepartementets egne tall løslatt sist uke.

Den siste statistikken viser at dette imidlertid kun er halvparten av den faktiske summen som betales ut. Og fremtiden ser ikke lysere ut, da det forventes at dette årlige beløpet vil øke til hele 30 milliarder euro (240 milliarder kroner) i året, i 2020.

Relatert:

Facebook Comments