fbpx

EUs migrasjonskommisjonær: Vi må fly afrikanske migranter direkte til Europa

Folkemordet på europeere skal fortsette uforminsket med EUs Sovjetlignende prosjekt om massemigrasjon fra Afrika og inn i Europa. 

Hele befolkninger skal flyttes, presses ut og erstattes. Stalin kunne ikke gjort det bedre.

EUs migrasjonskommisjonær Dimitris Avramopoulos, har bedt EU-statene om å hente migranter direkte fra afrikanske land og bosette dem i sine hjemland i Europa.

Les også: EU ber Norge oppheve grensekontroller

Les også: Macron: Fremtidens Europa skal være «vendt mot Afrika»

RETT TIL EUROPA: EU ønsker nå å korte ned de afrikanske migrantenes reise via båter, tog og busser og hente dem direkte med fly fra deres egne nærområder. Foto: Pxhere

Avramopoulos mener at «sårbare flyktninger» fra det afrikanske kontinentet med over 50 stater og en milliard mennesker, bør tas imot, bosettes og integreres i Europa. Et kontinent som allerede sliter med økonomiske utfordringer, arbeidsledighet og sosial uro.

«Det er nødvendig å gjennomføre flere nødlignende evakueringer fra blant annet Libya», sier EU-kommisjonæren. Han nevner imidlertid ikke den brukne logikken bak det å flytte millioner av mennesker fra Afrika til Europa, fremfor å relokalisere dem til nærliggende trygge land i Afrika. Der vil man kunne gi dem trygghet, mat, medisiner og utdanning for en brøkdel av prisen det vil koste å fly dem til Europa og integrere dem i et høykostland.

Det er nesten så det er en bakenforliggende tanke bak det hele.

Uttalelsen fra EU-kommisjonæren gjenspeiler det Leger uten grenser og kapteinen på et av migrantskipene som plukker opp båter utenfor Libyas kyst har uttalt. Dette er ideologiske organisasjoner og mennesker tilhørende den politiske venstresiden i Europa, som har røtter i marxismen og sosialistiske revolusjonære bevegelser. 

Et av målene deres er å hente inn så mange migranter til Europa at venstresiden får beholde makten til all sin tid, ettersom det er bevist at innvandrere og migranter i svært stort antall stemmer på rødgrønne partier som følge av lovnader om sosiale stønader og frihet til å etablere islam i Europa.

Det er estimert at minst 500.000 afrikanske migranter sitter fast i Libya som ønsker seg inn i Europa. Og den politiske venstresiden står klare til å ta dem imot med åpne armer.

Les også: «Ocean Viking» på vei til Libya – vil sørge for at ytterligere nye migranter vil dø

Les også: Medlem av Nobelkomiteen: Globalismen og masseinnvandringen splitter det norske samfunnet

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Les også: FN rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som ankom Italia ble klassifisert som flyktninger

Kilde: Breitbart

Facebook Comments