fbpx

Tyskland: Muslimske terrorister planla å drepe barnehagebarn med giftig iskrem og bomber

To jihadister i den tyske byen Essen står tiltalt for å ha sprengt et sikh-tempel under et bryllup. Under fengslingen ble det avslørt hvordan de to også planla å drepe barnehagebarn ved å forgifte iskrem som en av dem solgte gjennom en kiosk.

De skal videre ha planlagt å sprenge en bombe på en parkeringsplass ved en lokal skole.

Mens politiet gikk gjennom mobiltelefoner, datamaskiner og meldinger sendt fra de to, så kom de over en beskjed der den ene beskriver hvordan han ønsker å «voldta døtrene til fiendene av profeten Muhammed».

Les også: Må ha skuddsikre sluser ved barnehage i Oslo etter muslimske trusler

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

D

YUSSUF T: Hovedmannen bak bombeangrepet og lederen for den lokale jihadist-gruppen i Essen er bare 17 år gammel. (Foto: BBC/Privat).

D

MOHAMMED O: Den andre siktede etter terrorangrepet mot sikh-tempelet planla også å forgifte små barn med iskrem fylt med blant annet stryknin. Etter dette ønsket han å sprenge seg selv midt blant alle barna. (Foto: Privat).

De to skal være fanatiske tilhengere av den muslimske terrorgruppen IS.

Les mer: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Den grusomme planen om å drepe barnehagebarn kom ut i det de to ble avhørt i forbindelse med en bombe som gikk av under et bryllup i et sikh-tempel.

Mohammed O. (17) er siktet for å ha stått bak bombeangrepet i april som skadet fire mennesker. Han skal ha planlagt å forgifte iskrem som han selger ut av en kiosk til barn, for deretter å sprenge seg selv i luften mens han var omringet av barna.

D

REN ONDSKAP: De to muslimske ungdommene ønsket å drepe uskyldige barn ved å forgifte iskremen som ble solgt til barna. Hva slags religion og livssyn kan fremprovosere et slikt blindt hat og ondskap mot barn? (Foto: Illustrasjonsbilde).

En annen ungdom, Yusuf T. (17), skal være lederen av tempel-bombe gruppen.

Les også: 10 år gamle svenske skolejenter overfalt og voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Muslimske flyktninger sex-trakasserer skolejenter – venter på dem utenfor skolen

De to salafistene skal ha brukt mobilappen Whatsapp for å samle seg og planlegge terroraksjonene. De skal så ha bestilt bombemateriale gjennom nettgiganten Amazon.com.

De ble pågrepet av politiet etter bomben mot sikh-tempelet og det var mens de satt fengslet at drapsplanene mot barnehagebarna ble avslørt. Mohammed O. skal ha skrevet en lapp til Yusuf T. hvor han spurte om det er «lov å drepe barn».

På lappen han hadde også skrevet at han jobber i en iskremkiosk og selger is til mange barn.

– Kan jeg ifølge Sharia-loven bruke arsenikk eller Warfarin, eller enda bedre, Stryknin for å drepe barn?

Det siste han spør sin leder om er:

– Kan jeg begå selvmord i barnehagen også?

Les mer: Sjokkstudie: 25 prosent av muslimske elever i norske skoler støtter IS

Les mer: SV vil snakke med terrorgruppe som voldtar og dreper kvinner, barn og homofile

Han spurte også i brevet, som var på to A4-sider, om han kanskje kunne kjøre en varebil inn i barnehagen. Videre lurte han på om det var lov å «voldta døtrene til fienden av profeten Muhammed».

Mohammed O. spurte Yusuf T. om han kunne skaffe seg en mobiltelefon, slik at de kunne ringe hverandre og planlegge terrorangrepet. Under rettsaken ble det funnet telefonnumre til en rekke IS-sympatisører på en mobiltelefon som tilhørte Yusuf T.

Forsvarsadvokaten til Yusuf T. fortalte under rettshøringene at hans klient hadde opplevd ‘en stor påkjenning før rettsaken og nå tatt avstand fra sin tro på radikal islamisme. Han vil ikke lenger ha noe med dette å gjøre og vil derfor gi full forklaring i retten’, fortalte advokaten.

Les også: Massemorderen i München skrek «Allahu Akbar» og skjøt mot barn

Les også: Muslim bak terrorangrep mot skole i USA – kjørte ned studenter og knivstakk dem

Begge de to siktede sitter i ungdomsanstalt inntil rettsaken begynner i løpet av noen uker.

Politisjefen i Essen, Frank Richter, omtalte angrepet som «religiøst motivert terror av islamister» og sa at begge ungdommene hadde koblinger til islamistiske grupperinger i regionen.

Bomben mot sikh-tempelet ødela deler av bygningen og blåste ut endel av vinduene under bryllupsseremonien som skadet flere gjester som var tilstede.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Les mer: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

Norske islamister avslørt av PST i det de ønsket å drepe barnehagebarn

Også i Norge har radikale muslimer ønsket å drepe uskyldige barn.

PST arresterte tidligere i år flere navngitte muslimske terrorister som ble avhørt snakke om å gå inn i en barnehage på østlandsområdet og drepe alle barna og de ansatte. Fra TV2.no:

« Hater de vantro, mann, drepe alle fra liten til stor, gå inn i en eller annen barnehage, mann.» (Sitat slutt)

Les også: Muslimer ville massakrere barnehagebarn i Oslo

VILLE DREPE SMÅBARN: På opptak som PST har sikret seg så snakker to dømte terrorister med norsk statsborgerskap om å gå inn i en norsk barnehage og drepe både barna og de ansatte. Kort tid etterpå ble de pågrepet i Oslo av politiets sikkerhetstjeneste. (Foto: Illustrasjonsbilde).

VILLE DREPE SMÅBARN: På opptak som PST har sikret seg så snakker to dømte terrorister med norsk statsborgerskap om å gå inn i en norsk barnehage og drepe både barna og de ansatte. Kort tid etterpå ble de pågrepet i Oslo av politiets sikkerhetstjeneste. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Relatert: